NEW AMSTERDAM

Distribuţie: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine

Inspirat din povestea reală a unui un medic care a sfidat sistemul dintr-un vechi spital din America şi s-a luptat el însuşi cu cancerul, serialul New Amsterdam este difuzat în fiecare joi, de la ora 20.00, la Prima TV. Max Goodwin este directorul celui mai  vechi spital public din America, spital în care există o regulă unică: indiferent dacă pacienţii suferă de Ebola, sunt prizonieri ai unui penitenciar de înaltă securitate sau preşedinţi ai Statelor Unite, toţi, fără excepţie, sunt trataţi sub acelaşi acoperiş, la fel!

New Amsterdam este o producţie iubită de milioane de oameni iar povestea medicilor care salvează vieţi ajunge la final. În fiecare joi, de la 20.00, la Prima TV, drama şi umorul fac casă bună împreună. 

New Amsterdam este un serial multiplu premiat cu premiul Asociaţiei Criticilor de film pentru Televiziune pentru cel mai bun serial de televiziune în 2021, premiul CinEuphoria 2020 pentru  Libertatea de expresie şi premiul  de Onoare - CinEuphoria 2020, acordat actorului Ryan Eggold.

viewscnt

Stiri