Ioana Maria Moldovan

Ioana Maria Moldovan

Prezinta: Focus, luni-joi ora 22.00

Ioana Maria Moldovan este o persoană veselă, caldă şi care de mic copil şi-a dorit să lucreze în televiziune.

„De mică visam să ajung ”tanti de la televizor”, mă uitam cu jind la prezentatoarele TV de atunci, şi de fiecare dată când rămâneam singură acasă, mă îmbrăcam cu sacourile mamei, mă rujam şi mă aşezam în faţa oglinzii pentru a vorbi ca la televizor.”

Anii au trecut şi nu a uitat de visul ei, până când, într-o zi a aflat că un post local de televiziune căuta un reporter prezentator. De atunci, au trecut 13 ani şi Ioana a fost mereu pe micile ecrane, întâi la Târgu Mureş şi apoi la posturi de televiziune din Bucureşti.

Vedeta Prima TV este singură la părinţi şi a avut mereu o relaţie foarte strânsă cu tatăl şi mama ei. Iubeşte mult copiii şi mărturiseşte că dacă nu ar fi lucrat în televiziune ar fi devenit cel mai probabil educatoare.

Îi place mult să danseze şi este pasionată de fotografie, căutând mereu să găsească cadrul perfect sau să surpindă momente în care lumina îmbracă frumos una dintre orhideele ei. Ea recunoaşte însă că este superstiţioasă şi că tot timpul iese din casă cu dreptul.

Ioana s-a alăturat echipei Prima TV în anul 2014, în rol de prezentatoare a emisiunii Times New Roman TV. Din primavara anului 2016 Ioana s-a alaturat echipei de la Focus şi prezintă de luni până joi, de la ora 22.00, ştirile Focus.

viewscnt

Emisiuni

Stiri