Codruţ Kegheş

Codruţ Kegheş

Actor de meserie, Codruţ şi-a început cariera în televiziune în 2001, atunci când a fost desemnat câştigatorul concursului “Banc Show”, de la Prima TV. Nici prin cap nu-i trecea că va lucra în televiziune. Pe atunci se pregătea pentru o carieră de specialist în utilaje petroliere de foraj marin. Un an mai târziu avea deja propria emisiune, “Comedy Bar”, şi tot atunci a intrat în echipa emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, dându-i viaţă personajului Cătălin Dezbracătu'.

În 2006 Codruţ a devenit amfitrionul emisiunii “Ciao TV”, show-ul în care vă arăta, cu cine sunt, cum sunt şi mai ales cum se poartă vedetele din show-biz şi politică, atunci când nu ştiu că sunt surprinse de camerele de luat vederi. A fost apoi prezentatorul emisiunii “Fitze cu Dezbrăcatu’”, în care erau trecute în revistă cele mai recente evenimente şi erau comentate vedetele pe val.

După o pauză, în 2014, când a făcut parte din echipa emisiunii Cusurgiii, Codruţ Kegheş redevine Cârcotaş cu acte în regulă şi promite să vă aducă zâmbetul pe buze, la fiecare apariţie, la Prima TV.

Din 2016, Codruţ vă mai urează poftă nebună să aveţi în emisiunea Chef Dezbrăcatu’ din fiecare duminică. El este pregătit să vină cu reţete pe care telespectatorii le pot face oricând la un grătar cu prietenii.

 

viewscnt

Emisiuni

Stiri