Silviu Tudor Samuilă, noua achiziţie a Prima Sport

Silviu Tudor Samuilă, noua achiziţie a Prima Sport

De la 1 iulie, Silviu Tudor Samuilă va face parte din echipa Prima Sport. Jurnalistul sportiv va realiza emisiuni despre campionatul intern, precum şi despre fotbalul european, canalul de sport al Clever Media fiind deţinător de drepturi pentru cele mai importante competiţii de fotbal.

Silviu Tudor Samuilă va fi coleg cu un alt realizator proaspăt transferat la Prima Sport, Dan Udrea, dar şi cu fostul internaţional Basarab Panduru, cei trei fiind parteneri de dezbatere consacraţi. Toţi trei vor putea fi urmăriţi pe Prima Sport şi pe Prima Play.ro din iulie, când începe şi noul sezon din Superliga.

Silviu Tudor  Samuilă a fost desemnat moderatorul anului 2023 de către Asociaţia Presei Sportive din România. A lucrat la Orange Sport, Telekom Sport, GSP TV, Naţional TV, B1 TV şi la ziarul Sport XXI. Până la sfârşitul anului trecut a fost şi editorialist la Gazeta Sporturilor. El şi-a început cariera în presă cu un job de vară, care s-a transformat într-o viaţă petrecută în redacţiile de sport.  

 

viewscnt

Din aceeași categorie