Emisiune nouă la Prima News: România reală, moderată de Dan Bucura

Cu o experienţă în jurnalism de peste 24 de ani, Dan Bucura se alătură echipei Prima News, televiziunea de ştiri din portofoliul Grupului Clever. În fiecare vineri, de la 20.00, acesta va modera emisiunea România reală. Într-un an cu puternice implicaţii politice, sociale şi administrative pentru viitorul României, Dan Bucura îşi propune să aducă în faţa telespectatorilor principalii actori de pe scena politică şi socială. În cadrul emisiunii, jurnalistul Prima News va realiza un interviu cu un personaj politic sau din viaţa socială şi va avea o oră de dezbatere a temelor din actualitate care îi afectează direct pe români, alături de de jurnalişti, analişti, sociologi, oameni informaţi, cu care să creeze o dezbatere vie.

“În viaţa tuturor e nevoie de o schimbare, de asta am simţit nevoia să accept o nouă provocare. Iar propunerea Prima News m-a onorat şi mi s-a părut bună, pe calapodul meu. În plus, românii vor vedea cum arată România reală. În anii post pandemie a dispărut ceea ce numim cale de mijloc, oamenii văd ori alb ori negru, şi asta nu creează decât ură şi animozităţi într-o societate în care oamenii suferă din cauza clasei politice. Fără îndoială, e nevoie de o schimbare în mentalitate şi, în acest contex, la România reală vom încerca să dăm tonul acestei schimbări pozitive şi să obţinem ceea ce ne dorim cu toţii, o ţară ca afară”, spune Dan Bucura.

Pentru telespectatorii Prima News România reală înseamnă, de fapt, tot ceea ce îi interesează şi îi afectează.  “La Prima News nu ne vom limita la tratarea unor subiecte din pespectiva politică, vom gândi în cheie economică, socială, vom arăta România reală.  În 2024 trebuie să recunoaştem că România arată rău. Suntem despărţiti, divizaţi, fiecare cu viziunea lui, fiecare are opinii de stânga sau de dreapta şi nu e dispus la dialog sau compromis. Noi vrem să vedem cum arată astăzi România în care trăim, România reală.”

Dan Bucura va modera, în fiecare vineri, de la 20.00, la Prima News emisiunea România reală.

viewscnt

Din aceeași categorie