Maria Iordănescu

Maria Iordănescu

După o perioadă în care a prezentat ştirile la Look Sport Plus, Maria Iordănescu s-a  alăturat echipei Focus la Prima Oră. Ea prezintă ştirile sportive şi le  aduce telespectatorilor primele informaţii din sport, la început de zi. Microbul sportului vine din familie iar Maria a preluat pasiunea atât de la tatăl ei, celebrul Anghel Iordănescu, cât şi de la fratele ei, Edi Iordănescu.  

Maria a absolvit şcoala de journalism IMA, a lucrat ca reporter la Antena Stars, apoi a realizat o rubrică sportivă online la Telekom Sport şi în 2021 a început la Cluj să prezinte ştirile sportive de la LOOK SPORT +.

Născută pe 6 martie 1996 ea are mai multe hobby-uri pe lângă fotbal. Îi place să joace squash, să se uite la documentare şi să citească. Despre faptul că a ajuns în echipa Focus la prima oră ea spune: “Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma. Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza”, spune Maria Iordănescu, prezentator al ştirilor sportive din matinalul Prima TV. 

 

viewscnt

Emisiuni

Stiri