IUBIRI SECRETE

Distribuţie: Eugenia Şerban, Mircea Drâmbăreanu, Iulian Văduva

“Iubiri secrete” este o poveste care prezintă o serie de situaţii dramatice sau pline de umor, ai căror protagonişti sunt oameni obişnuiţi. Spre deosebire de telenovelă, protagoniştii nu învaţă roluri conform unui scenariu dat, ci au reacţii naturale în situaţiile în care sunt puşi, că într-un reality.

În “Iubiri secrete”, aflaţi drama unei familii mistuite de conflicte şi trădări. Acţiunea se desfăşoară pe mai multe planuri, în fiecare episod unul dintre conflicte fiind în prim plan. Alături de familia Mariş veţi vedea că banii nu aduc fericirea şi poveştile de iubire sunt mai complicate decât par.

Plecând de la o poveste reală, Eugen, Valeria, Mircea, Radu şi Andrei trăiesc o viaţă că în filme. Familia Mariş locuieşte într-o frumoasă vilă din centrul Capitalei.

Eugen, capul familiei, are 65 de ani şi a moştenit după revoluţie mai multe clădiri, devenind peste noapte foarte bogat. Acum toţi membrii familiei sunt alături de el, sperând că într-o zi vor primi o frumoasă moştenire.

Valeria, unica fiică a lui Eugen, este o femeie dispusă să facă sacrificii pentru unitatea familiei. Ea a trebuit să închidă ochii de multe ori, în faţa unor presupuse infidelităţi ale soţului pentru a nu-şi distruge căsnicia.

Vlad Dumitrescu , fiul nelegitim al lui Eugen, vine din Cluj Napoca si este Comisar Sef la o secţie de Politie din Bucuresti. Acesta da peste cap toate planurile Familiei Maris în dorinţa sa de răzbunare.

Mircea Mariş, soţul Valeriei, iubeşte la fel de mult femeile şi aventurile ca şi socrul său, deşi este căsătorit şi are doi fii. Pe Valeria n-o mai iubeşte demult, dar nu îndrăzneşte să-i spună acest lucru, pentru că asta ar însemna să-şi ia adio de la averea tatălui ei.

Andrei este fiul cel mare al Valeriei. Tânărul a terminat Facultatea de drept şi este un băiat serios şi conştiincios. El n-a moştenit gena de afemeiat de la tată sau bunic, având doar o iubită, pe Maria, pe care o iubeşte enorm.

Radu este fiul mai mic al lui Mircea şi al Valeriei. Tânărul este foarte diferit de fratele său. Îşi petrece cea mai mare parte din timp, prin oraş, în cluburi, însoţit de femei care nu vor altceva decât să profite de banii lui. De asemenea, tânărul are o mare pasiune pentru cursele ilegale de maşini şi a avut antecedente legate de consumul de droguri.

În jurul familiei Mariş se creează o serie de poveşti spectaculoase, pline de suspans şi neprevăzut.

viewscnt

Stiri